.

En plats av doft

Vedeldat stenugnsbageri

Hjärtat i bageriet är den 25 ton tunga vedeldade stenugnen. Bröden gräddas direkt på stenhällen vilket ger dem deras unika smak och knapriga skorpa.

Långjästa degar

Vi bakar med surdeg och andra långjästa degar för djupare smak och saftigare bakverk. Den långa jästiden gör också att bröden blir mer lättsmälta och näringen mer lättillgänglig för kroppen.

Närodlat

På gården odlar vi jordgubbar och använder egna ägg i våra bakverk. I våra bröd och bakverk använder vi bland annat närodlat stenmalet vetemjöl. Mjölet har ett högt näringsinnehåll men framför allt mycket smak. Drömmen är att få mala mjöl av egna grödor på gården i framtiden!


Bageri & Café

Välkommen in till bageriet i Ytteresse för att köpa bröd, bullar och andra bakverk! Du kan också njuta av en kopp kaffe eller te tillsammans med något gott i vårt lilla café i anslutning till bageriet eller sitta ute i trädgårdscaféet.

ÖPPETHÅLLNINGSTIDER
Onsdag-Fredag kl. 9-17

Jordgubbar

På gården odlas jordgubbar utan kemiska bekämpningsmedel. Utöver det varsamma odlingssättet uppskattar kunderna den härligt söta smaken.