Visar 1–16 av 30 resultat

  • Blåbärspajbulle

    3,50

    Lyxig bulle med vaniljfyllning, egenkokt vaniljkräm, blåbär, smuldeg och vitchoklad. Innehåller: Laktosfri mjölk, smör, stenmalet fullkornsvetemjöl, vetemjöl, socker, ägg, blåbär, kardemumma, majsstärkelse, vitchoklad vaniljsocker, jäst och salt.

  • Bostonkaka

    10,00

    Saftig Bostonkaka med kanelfyllning och florsockerglasyr. Innehåller: Laktosfri mjölk, smör, stenmalet fullkornsvetemjöl, vetemjöl, socker, kanel, kardemumma, jäst, salt, pärlsocker och florsocker.    

  • Brownie med chokladganache

    3,50

    Saftig brownie bakad på glutenfria ingredienser med len chokladganache och frystorkade hallon. Innehåller: socker, laktosfattigt smör, ägg, mjölkchoklad, glutenfritt havremjöl, grädde, kaffe, mörkchoklad, rypsolja, kakao, bakpulver, salt och frystorkade hallon.  

  • Chokladcroissantbulle

    3,50

    Frasig croissantbulle bakad på äkta smör och med både surdeg och jäst i degen. Fylld med vaniljfyllning med brynt smör och rikligt av både mjölkchoklad och mörkchoklad. Innehåller:  Laktosfattigt smör, vetemjöl, vatten, laktosfri mjölk, stenmalet vetemjöl, surdeg (stenmalet vetemjöl, vatten), socker, mörkchoklad, mjölkchoklad, vaniljsocker, jäst och salt.    

  • Chokladmunk

    3,50

    Chokladmunk doppad i mjölkchoklad, dekorerad med vitchoklad och chokladströssel.

  • Daimbiskvi

    3,50

    Biskvi med Daimfyllning doppad i kvalitetschoklad, toppad med hackad Daim. Bakad på glutenfria ingredienser. Innhåller: mandelmassa, socker, smör, äggvita, florsocker, Daim, mjölkchoklad, mörkchoklad, karamellchoklad och vaniljsocker.

  • Fikon-russin

    6,00


  • Focaccia

    5,00

    Långjäst luftigt bröd toppat med rödlök, fetaost och flingsalt. Innehåller: Vatten, vetemjöl, stenmalet fullkornsvetemjöl, rypsolja, surdeg, salt, jäst.  

  • Fröbröd

    6,50

    Ett mörkare, rustikare vetesurdegsbröd bakat i huvudsak på stenmalet fullkornsvetemjöl och med fem sorters frön både inuti och ovanpå brödet. Har en knaprig skorpa och ett saftigt inkråm. Innehåller: stenmalet fullkornsvetemjöl, vatten, vetemjöl, surdeg, salt, solrosfrön, pumpafrön, sesamfrön, linfrön och vallmofrön.

  • Gårdsbröd

    6,00

    Ett mörkare, rustikare vetesurdegsbröd bakat i huvudsak på stenmalet fullkornsvetemjöl med knaprig skorpa och saftigt inkråm. Innehåller: stenmalet fullkornsvetemjöl, vatten, vetemjöl, surdeg och salt.

  • Havresemlor 5 st, bakas på tisdag

    6,00

    Havresemlor med linfrön och solrosfrön bakade på glutenfria ingredienser.  5 semlor/påse. Innehåller: Vatten, glutenfritt havremjöl, majsmjöl, rismjöl, solrosfrön, linfrön, psyllium, jäst och salt.

  • Jerikobeta

    3,00

    Godbit med havrebotten, chokladkola och saltkaramelltryffel. Innehåller: Karamellchoklad, mjölkchoklad, mörkchoklad, laktosfri grädde, smör, socker, glutenfria havreflingor, glutenfria havremjöl, ljus sirap och salt.

  • Kanelbulle

    2,00

    Saftig bulle på gårdens stenmalda vetemjöl med riklig kanelfyllning. Innehåller: Laktosfri mjölk, smör, stenmalet fullkornsvetemjöl, vetemjöl, socker, kanel, kardemumma, jäst, salt och pärlsocker.

  • Kardemummabulle

    2,00

    Saftig bulle bakad på gårdens stenmalda vetemjöl med riklig kardemummafyllning. Innehåller: Laktosfri mjölk, smör, stenmalet fullkornsvetemjöl, vetemjöl, socker, farinsocker, florsocker, kardemumma, maizena, jäst och salt.

  • Lantvetesemlor 5 st

    5,00

    Mjuksega långjästa semlor med knaprig skorpa. Innehåller: Vatten, stenmalet fullkornsvetemjöl, vetemjöl, jäst och salt.

  • Lyxmysli 500 g

    10,00

    Lyxig vedugnsrostad havremysli med frön, rostade mandlar, tranbär och vitchoklad, sötad med lokalproducerad honung. Innehåller: Glutenfria havregryn, solrosfrön, sesamfrön, pumpafrön, linfrön, kokosflingor, mandlar, russin, honung, äppeljuice och salt.